Facilitair

Facilitaire dienstverlening van schoonmaakbedrijf Jager-Teamwork

facilitaire dienstverlening - diemen

Een janitor is een portier die meerdere functies binnen uw organisatie kan vervullen. In de Verenigde Staten functioneren ze al jaren met groot succes. Geschoold naar Amerikaans model en afgestemd op de Nederlandse markt worden ze hier ingezet bij grote en kleine organisaties en bij bedrijfsverzamelgebouwen. Een janitor is multitasking en werkt conform een op te stellen werkomschrijving.

Janitor – Portiers met een plus

Een Janitor biedt u afgepaste arbeidskracht gericht op uw situatie en afgestemd op uw bedrijfsprofiel. En een janitor is goedkoop, want waar u normaal gesproken extra menskracht moet inhuren omdat uw portier dit werk niet doet, kan nu een janitor worden ingezet. Een janitor wordt het aanspreekpunt van de organisatie. Desgewenst kan een janitor, afhankelijk van de functie, uw bedrijfskleding dragen.

Speciale trainingen

Afhankelijk van uw wensen, krijgt de janitor speciale trainingen. Dat kan op het gebied van technisch beheer liggen, maar ook op het gebied van beveiliging en bewaking, zoals de opleiding voor het landelijk erkende Beveiligingsdiploma. Of wat dacht u van het Diploma Huismeester of een SVS-opleiding voor de schoonmaakbranche? Voorts bestaat de mogelijkheid een janitor mee te laten draaien in opleidingsprogramma’s die intern worden gegeven of aan uw onderneming worden aangeboden door een externe organisatie.

Meer rendement

schoonmaakbedrijf amsterdam - jager teamwork - portiersdienstWie kent niet de situatie dat een aantal TL-buizen kapot is, maar dat niemand ze vervangt? Want wie moet ze vervangen? Wie moer er worden gebeld? Welke lampen zijn er nodig? En er moet een afspraak worden gemaakt. Vervelende administratieve klusjes. En zo werkt het bij tal van werkzaamheden. Omdat een janitor naast de hoodtaak tal van andere werkzaamheden kan doen, kunt u hiermee ook een interessante besparing van kosten op externe arbeidskrachten behalen.

Meer weten?

Waar vind ik Janitor Portiersdiensten? Wilt u meer weten over de ruime mogelijk-heden die een Janitor u biedt? Belt u dan met Jager-Teamwork B.V. voor een vrijblijvend gesprek. Op onze contactpagina kunt u alle benodigde gegevens vinden of ons direct een bericht sturen.