Huismeester

Wie kent niet de situatie dat een aantal TL-buizen kapot zijn, maar dat niemand ze vervangt? Want wie moet ze vervangen? Wie moet er worden gebeld? Welke lampen zijn er nodig? En er moet een afspraak worden gemaakt. Vervelende praktische en administratieve klusjes. En zo werkt het bij tal van werkzaamheden. Omdat een Janitor naast de hoofdtaak tal van andere werkzaamheden kan doen, kunt u hiermee ook een interessante besparing van kosten op externe arbeidskrachten behalen.

Janitor/Portier/Huismeester
Een Janitor is een portier die meerdere functies binnen uw organisatie kan vervullen. In de Verenigde Staten functioneren ze al jaren met groot succes. Geschoold naar Amerikaans model en afgestemd op de Nederlandse markt worden ze hier ingezet bij grote en kleine organisaties, bedrijfsverzamelgebouwen en bij woontorens. Een Janitor is multitasking en werkt conform een op te stellen werkomschrijving.

Janitor – Portier met een plus!
Een Janitor biedt u afgepaste arbeidskracht gericht op uw situatie en afgestemd op uw bedrijfsprofiel. En een Janitor is goedkoop. Waar u normaal gesproken extra mankracht moet inhuren omdat uw portier dit werk niet doet, kan nu een Janitor worden ingezet. Deze wordt het aanspreekpunt van de organisatie/het gebouw. Desgewenst kan hij, afhankelijk van de functie, uw bedrijfskleding dragen.

Speciale trainingen
Afhankelijk van uw wensen, krijgt de Janitor speciale trainingen. Dat kan op het gebied van technisch beheer liggen, maar ook op het gebied van beveiliging en bewaking, zoals de opleiding voor het landelijk erkende Beveiligingsdiploma. Of wat dacht u van het Diploma Huismeester of een SVS-opleiding voor de schoonmaakbranche? Voorts bestaat de mogelijkheid om hem mee te laten draaien in opleidingsprogramma’s die intern worden gegeven of aan uw onderneming worden aangeboden door een externe organisatie.
Al onze Janitors beschikken in ieder geval over het BHV diploma!