Graffiti verwijdering

ErgernisGraffiti verwijderen amsterdam

“Graffiti is de oudste vorm van communicatie”. “Graffiti is kunst”. Allemaal leuk en aardig, alleen liever niet op uw gevel. Kwetsende en/of discriminerende afbeeldingen en teksten op uw gevel is niet iets waar u mee geassocieerd wilt worden. Ongewenste graffiti kan dan ook een grote ergernis zijn en een kostbare zaak om te verwijderen.

Verwijderen

Jager-Teamwork beschikt over alle denkbare middelen en materialen om graffiti van iedere ondergrond te verwijderen. Zo hebben wij bijvoorbeeld twee heetwater-units die, met een maximale temperatuur van 135 graden en zonder chemicaliƫn, uw ongewenste boodschappen verwijderen.

Preventie

Graffiti moet altijd zo snel mogelijk verwijderd worden. In de eerste plaats omdat de oplosmiddelen dan nog niet zijn uitgehard en het verwijderen sneller gaat en goedkoper is. Maar ook omdat de vandaal die zijn teksten of afbeeldingen daar heeft geplaatst plezier heeft als zijn ‘kunstwerk’ zo lang mogelijk blijft staan. Verwijdering werkt dan preventief.

Bescherming

Maar graffiti verwijderen is hoe dan ook een kostbare zaak. Vaak blijft het niet bij een keer en er kan ook schade optreden aan uw gevel. Het is daarom belangrijk om uw gevel te beschermen voor de toekomst. Jager-Teamwork heeft coatings die uw gevel permanent of semi-permanent beschermen tegen deze invloeden.

Regeling

U kunt met ons een regeling treffen dat uw gevel, binnen 24 uur na melding van graffiti, wordt schoongemaakt. Dat gebeurt op basis van een contract met een van te voren afgesproken bedrag of m2 tarieven.

Samengevat

Het verwijderen van graffiti, het aanbrengen van coatings en een snelle service zijn belangrijk in de strijd tegen deze vorm van vandalisme. Bovendien zijn ze kostenbesparend.
Jager-Teamwork regelt deze zaken voor u. Voor meer technische informatie of voor een vrijblijvende offerte of advies kunt u ons altijd bellen.