Glasbewassing

glasbewassing

Streeploos schoon

Iedereen die wel eens ramen heeft gelapt weet dat het nog niet zo eenvoudig is om glas streeploos schoon te krijgen. Glasbewassing is een vak. Niet in de laatste plaats omdat ieder gebouw weer anders is. Hoog, laag en speciale vormen zoals een atrium stellen bijzondere eisen aan onze medewerkers en aan de apparatuur die wordt gebruikt.

Geschoold

Wij voldoen natuurlijk aan de strikte eisen van de Arbo-wetgeving ten aanzien van methodes en materialen. Daarom krijgt u van ons altijd vakkundig geschoolde krachten die veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Hoogwerker

Het vak van glazenwasser brengt automatisch kennis van hoogwerkerapparatuur met zich mee. Jager-Teamwork heeft een hoogwerker in eigen bezit; een op een auto bevestigde hoogwerker. Deze kan een hoogte van 27 meter bereiken. Tevens hebben wij een overeenkomst met Peinemann Lifting Solutions voor de inhuur van specifieke hoogwerkersystemen.
Wij garanderen dat er gewerkt wordt met die hoogwerkersystemen die voldoen aan de arbo-wetgeving en die op iedere plaats kunnen worden ingezet, zoals bijvoorbeeld in een atrium.