Certificering

Kwaliteit op alle fronten met ISO 9001, VCA* en het OSB keurmerk

Het lijken de kenmerken van een chemisch product, maar in werkelijkheid zijn het de strenge kwaliteitsnormen waaraan Jager-Teamwork zich conformeert. Wij hebben een eigen kwaliteit-meet-systeem. Deze vormt de basis van onze activiteiten.

NEN ISO 9001:2008 en OSB

Daarnaast is onze organisatie gecertificeerd volgens de NEN ISO 9001:2008 norm, aangevuld met het OSB keurmerk. Het OSB keurmerk wordt verstrekt door de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten waarbij Jager-Teamwork is aangesloten. Tevens hebben wij hier onze code “verantwoord marktgedrag” gedeponeerd.

VCA*

Alle onze medewerkers werken volgens de VCA–richtlijnen. Dit zijn strenge criteria waarmee veiligheidsprocedures, zowel intern als extern, zijn geregeld. Daarnaast gebruikt iedereen zijn of haar gezond verstand. En dat is ook nooit weg!

ARBO-adviezen

Tevens geeft Jager-Teamwork regelmatig adviezen op het gebied van de vernieuwde ARBO-wet en het document / supplement “veilig werk op hoogte”. Uiteraard zijn (mits van toepassing) alle formaliteiten op het gebied van de Wet Ketenaansprakelijkheid (WKA) uitstekend verzorgd en ontvangen de hoofdaannemers waarvoor wij werkzaamheden verrichten periodiek de bewijzen van afdracht van Loonbelasting.

schoonmaakbedrijf jager teamwork - certificering

 

osb keurmerk schoonmaakbedrijf amsterdam

 

 

 

 

 

Meer informatie?

Meer informatie over schoonmaakbedrijf Jager-Teamwork en haar diensten, kunt u hier vinden. Op onze contactpagina vindt u alle contactgegevens, onze locatie en een contactformulier waarmee u direct een bericht naar ons kunt sturen.