Geschiedenis

Terugblik in vogelvlucht 1974 – 2017geschiedenis jager teamwork - middenweg

De historie van Jager-Teamwork gaat terug tot in 1974. In dit jaar startte de twee broers Co en Peter Jager het familiebedrijf Gebroeders Jager v.o.f. vanuit huis op. Wegens uitbreiding van de werkzaamheden werd in 1977 ook zwager Jan Groen bij het bedrijf betrokken. Doordat de activiteiten verder bleven uitbreiden betrokken zij in de jaren ‘80 een kantoor aan de Middenweg te Amsterdam, tegenover het voormalige AJAX stadion “De Meer”.
In verband met verdere groei werd dit kantoor te klein en nam het bedrijf onder de naam Jager Schoonmakers B.V. in 1997 haar intrek in de boerderij, gevestigd aan de Stammerdijk 1-j te Diemen. Inmiddels was Co Jager met pensioen gegaan en focuste Peter Jager zich op de oprichting van Teamwork B.V. glas en gevelreiniging. Zwager Jan Groen regelde de bedrijfsvoering van Jager Schoonmakers B.V. Begin 2006 zijn de twee bedrijven, Jager Schoonmakers B.V. en Teamwork B.V. glas en gevelreiniging, samen verder gegaan onder de nieuwe bedrijfsnaam Jager-Teamwork B.V. Vanaf 1 januari 2007 is Jan Groen directeur/eigenaar.
In 2014 hebben wij ons 40-jarig bestaan gevierd samen met al onze medewerkers.

Boerderij Vinkenhof

Jager-Teamwork is nog steeds gevestigd in de boerderij aan de rand van Diemen op de Stammerdijk. De boerderij stamt uit de 18e eeuw en is op huiden gebouwd in plaats van palen (hierdoor deint het soms mee als er zwaar verkeer langsrijdt). De boerderij is vroeger een veehouderij geweest waarin twee families hebben gewoond. De boerderij bestaat uit 2 grote voormalige paarden- en koeienstallen en het voormalige woonhuis.
In het voormalige woongedeelte en de zolder van een van de stallen van de boerderij zijn nu de kantoren gevestigd. Al met al heeft de boerderij nog steeds een nostalgische uitstraling waar Jager-Teamwork zich prettig in voelt.
In 2016 heeft er weer een renovatie ronde plaats gevonden en is er voor onze kantoormedewerkers op de zolder van de grote stal een kantoortuin gecreëerd.

stammerdijk diemen - boerderij vinkenhofjager teamwork - stammerdijk