Goede doelen

Stichting De Opkikker en Stichting Kind en Brandwond

Met zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen is veel te bereiken maar helaas geeft dat geen garantie voor een leven vol succes. Zo krijgen sommige kinderen al op jonge leeftijd te maken met een vreselijk ongeval of een ernstige ziekte wat veel doorzettingsvermogen en energie van het kind en zijn of haar familie vergt. Gelukkig zijn er in Nederland stichtingen die zich bekommeren om deze gezinnen. Zo levert Stichting de Opkikker een bijdrage aan de mentale energie van een langdurig ziek kind door het organiseren van een onvergetelijke dag vol blijheid en ontspanning samen met hun familie. Stichting Kind en Brandwond vult de behandeling van kinderen met brandwonden aan door bijvoorbeeld het verzorgen van meer speelmogelijkheden in ziekenhuizen en het organiseren van vakantiekampen. Ook heeft de stichting een verblijfshuis voor ouders van opgenomen kinderen opgericht, zodat zij dichter bij hun opgenomen kind kunnen zijn. Jager-Teamwork vindt dat deze stichtingen geweldig werk verzetten voor kinderen en hun families en steunt deze twee stichtingen dan ook jaarlijks met een financiële bijdrage.

Extra-tje
In 2009 heeft Jager-Teamwork haar 35-jarig jubileum groots gevierd op Golfcentrum Weesp. In de uitnodiging heeft zij aangegeven geen cadeaus te willen ontvangen. Wel heeft zij aangegeven dat als de genodigde toch iets wilde geven zij het op prijs zou stellen als zij een donatie aan een van deze twee stichtingen wilde doen. Dit is dan ook massaal gedaan! Genodigde konden zowel per bank o.v.v. “Goede Doelen” aan Jager-Teamwork geld overmaken als op het Golfcentrum in onze sponsorbus!

In de zomer van 2010 combineert Jager-Teamwork haar sportieve kant met geld inzamelen voor het goede doel. Namelijk door middel van het organiseren van een golftoernooi voor bedrijven. De helft van het inschrijfgeld wordt gedoneerd aan het goede doel. Daarbij vult Jager-Teamwork de kosten aan voor het diner en de genuttigde drankjes!
Wij vinden het belangrijk goede doelen als deze te steunen en onder de aandacht te brengen. Uiteraard doen wij andersom ook mee met bedrijven die dit soort activiteiten organiseren voor hun goede doelen!

 

 

Stichting Opkikker

Langdurig ziek zijn vraagt veel doorzettingsvermogen en energie van een kind. De vaak lange behandelingen en ziekenhuisopnames zijn zwaar, net als de onzekerheid die hierbij komt kijken en het zien dat vriendjes en vriendinnetjes wel een gewoon leven kunnen leiden.

Stichting Opkikker verzorgt zo’n 2000 keer per jaar een verrassingsuitje voor gezinnen met een langdurig ziek kind: de onvergetelijke Opkikkerdag. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier, zetten we niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje. Na afloop ontvangt het gezin beeld- en videomateriaal om de dag nog eens her te beleven. Een Opkikkerdag duurt hierdoor veel langer dan één dag.

jager teamwork steunt stichting opkikker

 

Stichting Kind & Brandwond

Kind & Brandwond is een landelijke stichting opgericht door de brandwondencentra voor kinderen & jongeren in Beverwijk, Groningen en Rotterdam. Ze zetten ons in voor preventie, voorlichting, het verbeteren van de zorg, nazorg en kwaliteit van leven van de kids en hun ouders.

Daarnaast biedt Stichting Kind & Brandwond aanvulling op de behandeling van de brandwondencentra in aan. De belangrijkste activiteiten zijn het organiseren van vakantieweken voor kinderen, tieners en jongeren met brandwonden en de jaarlijkse Brandwondendag Hier kunnen kinderen en ouders wennen aan de nieuwe situatie, en leert het kind omgaan met het trauma en littekens.

jager teamwork steunt stichting kind en brandwond

 

Voor meer informatie over schoonmaakbedrijf Jager Teamwork of steun-aanvragen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.