Bouwoplevering

Voor diverse bouwbedrijven en ontwikkelaars maken wij gedurende de bouwperiode de bouw-/schaftketen schoon.bouwoplevering
Tijdens de vaak lange periode komt er altijd 1 vast gezicht. Bij veel van onze klanten verrichten wij ook hand- en spandiensten op de bouwplaats. De zogenoemde bouwopruimer. Bij ons kunt u incidenteel of voor langere periode beroep doen op een bouwopruimer!
Zij weten van aanpakken! Een schone, opgeruimde bouwplaats is een veilige bouwplaats en daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

Nadat alle (ver)bouwwerkzaamheden zijn afgerond moet het nieuw gebouwde/verbouwde complex natuurlijk bouwschoon worden opgeleverd aan uw klant. Wij hebben hiervoor alle expertise en specialisme in huis. Bij deze opleverschoonmaak verwijderen wij bouwstof, cementsluier, lijm- en kitresten en beschermfolies.
Onze ervaring is dat opleverschoonmaak altijd gepaard gaat met gepaste tijdsdruk en werklui die toch nog de laatste dingen moeten afmaken. Wij zijn dit gewend en hebben een flexibel team die hier prima mee om weet te gaan.

Meer weten? Neem gerust contact op.